Nyheder

OPDATERET: Vigtig meddelse om Corona (opd. 7/4)
7. april 2020, 09.23

På baggrund af regeringens og myndighedernes seneste vurdering af Corona/COVID-19-smitten, vil klubben være lukket ned i yderligere 4 uge, således at vi tidligt starter igen mandag den 11. maj 2020. 

Klubbens afventer udmelding fra DBU ift. stillingtagen til fodboldskolens afvikling. 

Vi vil fortsat informere alle medlemmer løbende, når der sker ændringer, som resulterer i en ny vurdering ift. idrætslivet. Vi vil i samme ombæring opfordre alle medlemmer til at holde sig igang med motion og boldspil på egen hånd i egen have, ligesom vi fortsat understreger, at det ikke er tilladt at anvende klubbens baner til aktivitet af nogen art. 

Kommentarer eller spørgsmål kan rettes til Nicolai Holm pr. mail nicolai0804@hotmail.com eller telefon 22110561. 

//Bestyrelsen

OPDATERET: Vigtig meddelse om Corona (opd. 23/3)
23. marts 2020, 15.50

På baggrund af regeringens og myndighedernes seneste vurdering af Corona/COVID-19-smitten, vil klubben være lukket ned i yderligere 14 dage, således at vi tidligt starter igen 14. april 2020. 

Vi arbejder på højtryk for afklaring omkring de planlagte tuneringskampe. Pt. er det meget usikkert hvordan tingene udvikler sig, herunder hvornår vi kommer igang, og realistisk set skal vi nok forberede os på, at der bliver spillet meget meget lidt fodbold i indeværende forår, desværre. 

Vi vil fortsat informere alle medlemmer løbende, når der sker ændringer, som resulterer i en ny vurdering ift. idrætslivet. Vi vil i samme ombæring opfordre alle medlemmer til at holde sig igang med motion og boldspil på egen hånd i egen have, ligesom vi fortsat understreger, at det ikke er tilladt at anvende klubbens baner til aktivitet af nogen art. 

Kommentarer eller spørgsmål kan rettes til Nicolai Holm pr. mail nicolai0804@hotmail.com eller telefon 22110561. 

//Bestyrelsen

OPDATERET: Vigtig meddelse om Corona
11. marts 2020, 22.10

På baggrund af regeringens seneste tiltag for at begrænse Corona/COVID-19-smitten yderligere, har vi i Skødstrup Fodbold naturligt valgt at følge dennes anbefalinger. 

Det betyder, at vi lukker ned for AL AKTIVITET, herunder både stævner, eFodbold og træning, med øjeblikkelig virkning og som minimum de næste 14 dage. 

Vi arbejder på højtryk for afklaring omkring de planlagte trænings- og turneringskampe. 

Alle medlemmer informeres naturligvis løbende - og så snart det er muligt. 

I forhold til de mange af vores medlemmer, som deltager på den kommende udlandstur, så følger vi situationen meget nøje og er i løbende dialog med både turnerings- og rejsearrangør. 

Kommentarer eller spørgsmål kan rettes til Nicolai Holm pr. mail nicolai0804@hotmail.com eller telefon 22110561. 

//Bestyrelsen

Tilmelding til eFodbold
10. marts 2020, 14.25

Har du lyst til at spille eFodbold med os?

Hvis du er født i enten 2008, 2009 eller 2010 og har lyst til at spille med, så kan du tilmelde dig HER.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du meget velkommen til at kontakte klubbens næstformand Nicolai Holm på nicolai0804@hotmail.com. 

Vigtig meddelse om Coronavirus
6. marts 2020, 14.46


Kære medlem, 

I Skødstrup Fodbold tager vi truslen om spredning af COVID-19-virussen (Corona-virus) meget alvorligt. Derfor beder vi jer læse nedenstående og efterleve reglerne - også i fodbold regi. 

Udbruddet af virussen udvikler sig hurtigt - herunder også i lande, som er populære feriemål for mange danskere. Det øger risikoen for, at virussen spreder sig i Danmark, og derfor er det meget vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Derfor henstiller vi til, at alle medlemmer, som har været i COVID-19-epicentre indenfor de seneste 14 dage - Norditalien, Kina, Iran, Sydkorea, Japan, Singapore - udebliver fra alle aktiviteter i regi af Skødstrup Fodbold. Herunder både træning, kamp, sociale arrangementer og øvrige sammenkomster på og uden for klubbens anlæg. 

Derudover opfordres alle medlemmer til at have ekstra fokus på hygiejne. Nedenfor følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte af Coronavirus: 

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre. 
  • Undgå kontakt med personer, som har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Hvis du har mistanke om, at du er blevet smittet, så kontakt din læge omgående. 

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger fra dag til dag, og vil løbende opdatere klubbens retningslinjer i tråd hermed. 

I forbindelse med klubbens nært forestående udlandsrejse, hvor op mod 130 af klubbens medlemmer deltager, følger vi situationen meget nøje, og følger de til hver tid gældende anbefalinger fra danske såvel lokale myndigheder. 

For yderligere oplysninger om Coronavirus henvises til Sundhedsstyrelsens hjemmeside HER.

For yderligere spørgsmål eller kommentarer, kan klubbens næstformand Nicolai Holm kontaktes pr. mail på nicolai0804@hotmail.som 

Rekordmange til udlandet i 2020
6. marts 2020, 13.08

Ligesom det var tilfældet i foråret, drager en lang række af klubbens spillere til udlandet, igen i foråret 2020. 

Denne gang sender vi  knap130 medlemmer afsted på en fælles tur til Holland og byen Oss, hvor det i påsken går løs med Brabrant Open. 

Aldrig før har klubben sendt så mange deltagere afsted på en samlet udlandstur. Det er fantastisk, at så mange af klubbens medlemmer bakker op!

I 2020 vil U13 drengene, U13 pigerne, U14 drengene, U15 drengene, U15 pigerne og U16 drengene være en del af turen, som hvert år tilbydes til klubbens 11-mandshold i ungdomsrækkerne. 

Skødstrup Fodbold lancerer eFodbold!
6. marts 2020, 13.06

Nytårsappel 25. januar 2020
17. januar 2020, 10.34


Lørdag den 25. januar kl. 11.00 indleder klubbens seniorhold deres sæson med den traditionsrige nytårsappel. 

I år afholdes nytårsappellen i Hornslet, hvor holdene indledningsvis vil spille en let omgang bold på kunstgræsbanen. 

Herefter serveres der en let omgang suppe, og klubbens nye cheftræner, Simon Løkkegaard, vil kort fortælle om den kommende sæson. 

Træningstiderne herefter vil være tirsdage og torsdage fra kl. 19.00 til kl. 20.30 - frem til turneringsstart på kunstgræsbanen i Rønde, herefter på hjemmebanen i Studstrup. 

Klubben håber at se både nuværende, tidligere og kommende seniorspillere - alle er velkommen, og tilmelding er ikke nødvendig. 

Såfremt der er spørgsmål, kan der rettes kontakt til cheftræner Simon Løkkegaard - tlf. 24490917

Tidspunkter for fodboldskolerne i 2020 er fastlagt!
6. november 2019, 15.07

Tidspunkterne for næste års fodboldskoler er fastlagt. 

Mini-fodboldskolen

Mini-fodboldskolen er et tilbud for de yngste spillere, både drenge og piger, på holdene U5, U6 og U7 (årg. 2013, 2014 og 2015). Mini-fodboldskolen afvikles over to dage i en weekend, og er fyldt med masser af spændende aktiviteter - og aldersrelateret træning. Prisen for deltagelse på mini-fodboldskolen er 550 kroner, inkl. frokost både lørdag og søndag. 

Mini-fodboldskolen afvikles 6.-7. juni 2020. Tilmelding åbner 27. januar. 

Læs mere om mini-fodboldskolen her.

Fodboldskolen

Fodboldskolen er et traditionsrigt arrangement for de ældre ungdomsspillere. I 2020 er fodboldskolen for U8 til og med U14 (årg. 2006-2012). Fodboldskolen afvikles i en uge i sommerferien og er fyldt med spændende træning og anderledes aktiviteter. Prisen for deltagelse på fodboldskolen er 1195 kroner inkl. frokost alle dage. 

Fodboldskolen afvikles i sommerferiens uge 31, fra mandag den 27. juli 2020 til og med fredag den 31. juli 2020. Tilmelding åbner 27. januar. 

Læs mere om fodboldskolen her.

For yderligere spørgsmål vedrørende fodboldskolerne kan Nicolai Holm kontaktes pr. mail nicolai0804@hotmail.com eller telefon 22110561. 

Nicolai Holm indstilles til frivilligprisen 2019
22. august 2019, 08.15


Af: Morten Larsen

Nicolai Holm indstilles til AGF og Arbejdernes Landsbanks nyindstiftede frivilligpris. Prisen gives til en, som gør et ekstraordinært frivilligt arbejde i én af AGF's samarbejdsklubber. Skødstrup Fodbold indstiller Nicolai Holm til modtagelse af prisen, og begrundelsen herfor kan læses her: 

På baggrund af utallige opfordringer fra trænere, spillere, forældre og samarbejdspartnere, indstiller Skødstrup SF, Nicolai Holm Rasmussen til Friviligprisen.

Nicolai har et helt uovertruffet engagement i Skødstrup fodbold, og det er de færreste der forstår hvordan han kan have overskud til en så stor arbejdsindsats i frivilligt arbejde.

Nicolai er som det første ungdomstræner i klubben og har været det i 13 år, siden han selv var 14 år gammel. Pt. Er han cheftræner for klubbens U15 drenge og U19 drenge. Det betyder 3-5 træninger ugentligt samt kampe. Nicolai har derved trænet mere end 150 af klubbens spillere, og mange af dem begår sig i dag på klubbens seniorhold. Da Nicolai har afleveret flere ungdomshold til U19/senior er dette skifte et område som ligger Nicolai dybt på sinde. Nicolai har arbejdet ambitiøst med overgangen fra ungdoms- til seniorspiller, herunder taget initiativ til ansættelse af U19-træner, som sidenhen er blevet seniortræner for klubbens 1. hold. Klubben er gået fra knap 30 seniorspillere i 2015 til 55 i 2019. Klubben spiller nu serie 2 for første gang i 12 år - og nu 3 halvsæsoner i træk uden at rykke ned. Klubben hari dag tilmed en U19-trup på flere end 20 spillere. 

Udover engagementet i træningen er Nicolai, naturligvis også en del af bestyrelsen i klubben, hvor han er næstformand. Her påtager Nicolai sig en utrolig mængde opgaver, såsom planlægning af træningstider såvel undendørs- som indendørs for samtlige af klubbens hold, ligesom han også er indover at sikre at banefordelingen går op i forbindelse med kampe. Nicolai er ligeledes kontaktperson for klubbens 8- og 11-mands hold, hvor han høster stor ros fra de øvrige trænere for hans sparring og support til holdene, ligesom Nicolai rekruttere nye trænere i klubben.

Mest beundringsværdigt er Nicolais arbejde med klubbens egen årlige fodboldskole. Nicolai har været med fra fodboldskolens begyndelse i 2007 og har været leder af fodboldskolen siden år 2010. Det er en fodboldskole med enorm succes. Skolen er vækstet fra 45 deltagere i 2007 til at der de sidste flere år har været omkring eller over 200 deltagere. Denne flotte vækst skal ses i lyset af at Nicolai samtidig har taget initiativ til en mini-fodboldskole for klubbens U5-U7 spillere der startede i 2014 og i dag har opbakning af mere end 50 deltagere årligt. Nicolais arbejde med fodboldskolen dækker alle parametre. Sikre trænerkapacitet, sikre indendørs faciliteter, sørge for at der er leverandør af mad til over 200 deltagere og ikke mindst frivillige hjælpere der kan hjælpe med servering af maden. Der er således ingen tvivl om hvor Nicolai har holdt sommerferie de sidste 10 år.

Alene i år har Nicolai taget initiativ til 2 nye tiltag. Bold&bevægelse, fodbold for 2-4 årige drenge og piger. Dette har fået opbakning af over 50 drenge & piger siden foråret. Udlandstur for alle klubbens 11-mand, der har til formål at skabe klubfølelse og fællesskab på tværs af årgangene. I 2019 var der over 100 spillere afsted og planlægningen af turen i 2020 er i fuldgang, hvor der forventes at deltage mere end 130 spillere.

Som om ovenstående ikke er nok, så er Nicolai endvidere ansvarlig for klubbens handel med Sportsmaster, hvor han forhandler aftalen og har taget initiativ og deltager aktivt i klubaftner, hvor klubbens medlemmer kan købe tøj.

Slutteligt kører Nicolai også på, med opdatering af klubbens hjemmeside og et hav af nyttige opslag på klubbens Facebook side, blandt andet med opdatering her mandag for samtlige af klubbens hjemmekampe i løbet af ugen. Nå ja, så hjælper Nicolai ligeledes med klargøring af boldrum til sæsonstart samt vedligehold af klubhus.

Alt i alt er Nicolai er fantastisk 27-årig gut, som de sidste 10-12 år givet så meget til klubben at det nærmest ubeskriveligt hvor stor betydning han har haft for Skødstrup fodbold. På denne baggrund indstilles han til Friviligprisen 2019. 

U14 piger spiller også liga 1 i 2019
19. november 2018, 16.36

Søndag den 18. november spillede klubbens U14 piger deres sidste turneringskamp for efteråret. Kampen stod mellem Skødstrup og de øvrige nedrykningskandidater fra HEI/VSK Aarhus. 


Stillingen betød, at Skødstrup inden kampen skulle vinde, for at sikre sig et halvt år mere i Liga 1 til foråret. Endte kampen uafgjort, eller med nederlag til pigerne fra Skødstrup, ville det resultere i, at selvsamme HEI/VSK Aarhus, ville klare frisag og undgå nedrykning til Liga 2. 

Undervejs i kampen blev både plan A, B, C, D og E taget i brug for at sikre sejren og de 3 point, mod et HEI/VSK-hold, som mest af alt lignede et hold, som spillede for at undgå nederlag, i højere grad end for sejren. 

I slutminutterne satsede Skødstrup hele butikken, spillede med 2 forsvarsspillere og trak 10 piger med frem på hjørnespark. I kampens slutminutter lykkedes det, til meget stor begejstring, Skødstrup at score efter en hjørnesparkssituation til slutresultatet på 1-0. Et resultat som betyder, at Skødstrups U14 piger til foråret stadigvæk er at finde i Liga 1 - hvorimod HEI/VSK skal forberede sig på, at spille Liga 2. 

Stort tillykke til både piger, trænere og forældre med det fornemme resultat - og pladsen i Liga 1 i foråret 2019. 

Datoer for fodboldskoler i 2019 på plads!
13. november 2018, 12.12


Tidspunkterne for næste års fodboldskoler er fastlagt. 


Mini-fodboldskolen

Mini-fodboldskolen er et tilbud for de yngste spillere, både drenge og piger, på holdene U5, U6 og U7 (årg. 2012, 2013 og 2014). Mini-fodboldskolen afvikles over to dage i en weekend, og er fyldt med masser af spændende aktiviteter - og aldersrelateret træning. Prisen for deltagelse på mini-fodboldskolen er 550 kroner, inkl. frokost både lørdag og søndag. 

Mini-fodboldskolen afvikles 11.-12. maj 2019. Tilmelding åbner i januar. 

Læs mere om mini-fodboldskolen her.


Fodboldskolen

Fodboldskolen er et traditionsrigt arrangement for de ældre ungdomsspillere. I 2019 er fodboldskolen for U8 til og med U14 (årg. 2005-2011). Fodboldskolen afvikles i en uge i sommerferien og er fyldt med spændende træning og anderledes aktiviteter. Prisen for deltagelse på fodboldskolen er 1145 kroner inkl. frokost alle dage. 

Fodboldskolen afvikles i sommerferiens uge 31, fra mandag den 29. juli 2019 til og med fredag den 2. august 2019. Tilmelding åbner i januar. 

Læs mere om fodboldskolen her.


For yderligere spørgsmål vedrørende fodboldskolerne kan Nicolai Holm kontaktes pr. mail nicolai0804@hotmail.com eller telefon 22110561. 

Skødstrup Fodbold forlænger samarbejdet med Adidas og Sportmaster
9. november 2018, 13.47


Skødstrup Fodbold har underskrevet en ny aftale, som forlænger samarbejdet med Adidas og Sportmaster, så det nu gælder frem til udgangen af 2021. 

De sidste 6 år har Skødstrup Fodbold haft kontrakt med Adidas og Sportmaster. Kontrakten betyder, at klubbens officielle tøj er af mærket Adidas og Sportmaster er leverandøren af dette. 

Klubben har, de sidste 6 år, været ovenud tilfredse med samarbejdet og det er derfor meget naturligt, at aftalen nu er blevet forlænget for yderligere 3 år. 

Både klubben, Sportmaster og Adidas er glade for at kunne offentliggøre forlængelsen af kontrakten, som, foruden klubbens spiller- og træningstøj, også involverer klubbens fodboldskoler. 

Skødstrup Fodbold har, gennem de sidste 6 år, udviklet sig til at være en af de største Adidas-klubber i Østjylland. Det er en position som vi nu får mulighed for at udbygge yderligere. 

Vi ser frem til yderligere tre års samarbejde, som kommer til at byde på en masse nye  initiativer, som i sidste ende kommer vores medlemmer til gode. 


For spørgsmål eller yderligere kommentarer kan klubbens koordinator af samarbejdet med Adidas og Sportmaster, Nicolai Holm, kontaktes. 

Svedig weekend i Sportmaster
6. november 2018, 10.57
Klubbens førstehold opnår højeste placering nogensinde!
4. november 2018, 00.05Også klubbens herre senior har nu arkiveret deres efterårssæson!


Lørdag afsluttede klubbens seniorherrer sæsonen med en 3-2 sejr mod TST. Sejren sikrede Skødstrup en historisk 3. plads i serie 2. Den højeste placering nogensinde for et Skødstrup hold!


Det har i sandhed været rekordernes 2018 for klubbens seniorafdeling. Truppen har i efteråret været rekordstor. Vi har for første gang i 11 år spillet i serie 2. Vi er rykket fra serie 4 til serie 2 på 1,5 år. I sommer rykkede vi flere U19-spillere op til senior, end nogensinde før. 

2018 har været et fantastisk år for seniorfodbolden i Skødstrup!


Med sejren lørdag takker Lars Rasmussen også af som cheftræner. Klubben vil gerne benytte lejligheden til at sige Lars tak for sin tid og sin meget meget store indsats for seniorfodbolden i klubben. 


Vi håber nu, at fundamentet er lagt for endnu større rekorder og resultater i fremtiden. Fra sæsonstart i foråret 2019, vil det være med Mickie Borch som cheftræner, Søren Rasmussen som assistent på førsteholdet og Jesper Buus-Andersen som 2. holdstræner. 

Rent bord i dagens seniorkampe
20. oktober 2018, 21.11

I dagens opgør på hjemmebanen i Studstrup, blev der igen gjort rent bord! 👏

Lørdagens tidligere kamp endte 2-0 mod bundproppen fra Lystrup. De blå svømmede i chancer fra første fløjt, og havde flere afslutninger på stolperne og tæt forbi mål. Vi skulle dog helt ind i 2. halvleg, før end de mange chancer blev omsat til mål.

Første mål blev scoret af anfører August Boye efter fornemt forarbejde af selvsamme ved baglinjen.

Kun 2 minutter efter lykkedes det Casper Andreasen at fremtvinge et straffespark. Fra pletten brænder Morten Elsig på en godt spillende Lystrup-keeper - heldigvis er Casper Beedholm hurtigt over reposten og gør det til kampens resultat 2-0.

Lørdagens sene kamp udviklede sig til en sand målfest og endte 5-2 til de blå over de hurtige og driblestærke spillere fra Aros FC. Efter 20 minutter lykkedes det faktisk Aros at bringe sig foran med 1-0. Det ændrede sig dog allerede efter yderligere 5 minutter da Daniel Axelsen, efter det der egentlig lignede en dårlig 1. berøring, lykkedes med at få sat Aros midterforsvar af til en fornem afslutning og en reducering til 1-1, som også var stillingen ved pausen. 

Kort efter pausen vil Jacob Lundqvist også lege med. Jacob har været skadet i mere end et år, og er først i indeværende sæson blevet sin skade kvit. Det blev fejret i dag, da Jacob på 4 minutter får scoret 2 meget flotte mål til den samlede stilling 3-1. 

Heldigvis var det blot til pynt da Aros 20 minutter reducerede til 3-2. 

3 minutter før tid får Tobias Carøe trukket en afslutning flot over i det fjerneste hjørne, som Aros' keeper ingen chance har for at nå. Christian Byskov lukker kampen med en scoring kort før tid, som er klasket op i nettet. 5-2 til de blå. 

Kampens spiller, kåret af spillerne, for serie 2 holdet blev anfører August Boye. For serie 4 holdet blev det Nikolaj Blegvad, som med 2 assists var medvirkende til sejr og 3 livsnødvendige point! 


Klubben takker for opbakning ved dagens opgør! 

#KomSåDeBlå


Hovedsponsor for klubbens seniorhold er ED-Data. Se mere om ED-Data på deres hjemmeside: www.ed-data.dk 

U10 drengene slutter af med manér
18. oktober 2018, 14.26

Efterårets sidste spillerunde er spillet i U10 Golden League Platin rækken, hvor klubben har haft en hold i den bedste række i Danmark. 

Her er U10 drengene igen gået igennem sæsonen uden nederlag. Det vil sige, at Fyn nu også er erobret. Drengene har mødt al tænkelig modstand fra hele Jylland og hele Fyn - og vundet det hele. 😳😎

Det er efterhånden flere år siden, at drengene sidst har tabt en kamp. Nu skal de bare have erobret Sjælland også, for officielt at kunne kalde sig det bedste hold i Danmark. 💙

Årgangen har også et hold i Golden League Sølv-rækken, men her mangler fortsat en spillerunde. 

Stærkt gået drenge!

Klubtilbud på alarmer
18. oktober 2018, 14.19

Ny træner til U14 drenge
18. oktober 2018, 14.17

Når vintersæsonen starter, bliver det med en ny cheftræner ved roret for klubbens U14 drenge. 

Ansvaret for U14 drengene varetages fra vintersæsonen og fremefter af Nicolai Holm. 

De fleste kender nok Nicolai fra Skødstrup Fodboldskole, som han har været en del af siden den spæde start for 12 år siden. I samme periode har Nicolai trænet en række forskellige hold i klubben, i forskellige aldersgrupper - alt fra U11 til U19. Senest har han stået i spidsen for klubbens U19 drenge, som han også fortsat vil stå i spidsen for. Nicolai er med sine 12 år som aktiv træner, en af de mest erfarne trænere i klubben.  Foruden trænergerningen har Nicolai også i de seneste 4 år været en del af klubbens bestyrelse, for hvilken, han i øjeblikket er næstformand. 

Klubben vil gerne benytte lejligheden til både at rose og takke for den indsats som Kresten, Jakob, Lars og Kim har ydet gennem rigtig mange sæsoner for drengene. 👏

Held og lykke til både Nicolai og U14 drengene, med de fremtidige udfordringer på fodboldbanen! Klubben hepper på jer! 💙

#KomSåDeBlå

Ny træner til U14 Piger
18. oktober 2018, 14.16

Ligesom U14 drengene fremover får selskab af Nicolai Holm som træner, tiltræder også en ny cheftræner for U14 pigerne. 

Klubbens U14 piger får fremover selskab af Lars Rasmussen, som fra årsskiftet overtager ansvaret for pigerne. 

Lars har været en del af klubben i flere år end de fleste andre. Senest har Lars stået i spidsen for klubbens seniorherrer, som han overtog i serie 4 og i foråret 2018 førte frem til serie 2 - for første gang i 11 år, i øvrigt. Lars er ubetinget klubbens mest erfarne træner, og han har også tidligere, igennem en længere årrække, bestredet en bestyrelsespost. Han har fortsat et tæt samarbejde med klubbens bestyrelse, i sin nuværende funktion som ansvarlig for materialer og indkøb heraf. 

Lars er så småt allerede startet, med at udføre sine fremtidige ideer for klubbens U14 piger ud i livet, ved at varetage træninger og bidrage på sidelinjen ved kampe. 

Klubbens nuværende trænere på U14 pigerne fortsætter i roller som assistenter for Lars i de kommende sæsoner. 

Held og lykke til både U14 pigerne, Lars og sine assistenter i de fremtidige udfordringer på fodboldbanen!

Skødstrup Fodbold først i køen til kunstgræsbane!
18. oktober 2018, 14.13


Lige så skuffede vi blev over, at vi ikke kom i betragtning til en kunstgræsbane i første runde, hvor Lystrup, Fuglebakken og Tranbjerg blev tilgodeset, lige så begejstrede, er vi nu over, at der er åbnet en ny mulighed. 

Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad har fundet ekstra midler til etablering af idrætsfasciliteter - og har indstillet til at de bliver brugt på endnu 3 kunstgræsbaner i kommunen. 

Rådmanden har indstillet Skødstrup, Stavtrup og Mårslet i prioriteret rækkefølge. Inden vi fortsætter vores arbejde med at få etableret en kunstgræsbane i Skødstrup, afventer vi den endelige vedtagelse af Rådmandens indstilling i byrådet i dette efterår. 

Følg udviklingen på Facebook, i byens lokale blad 8541 og på vores hjemmeside.

//Bestyrelsen

Hjælp med at vælge årets fodboldskoletøj 2019
18. oktober 2018, 14.10

Det har vist sig at være aaaaalt for svært at finde frem til fodboldskoletøjet 2019! 😳

Hjælp os med at finde det fedeste, bedste og mest elegante deltagersæt ved at stemme via linket. Man kan stemme flere gange - så alle fans af fodboldskolen i husstanden kan blive hørt. 👏

Sættet med flest stemmer bliver det officielle deltagertøj ved næste års fodboldskoler. Vindersættet offentliggøres 1. november og afstemningen slutter den 31. oktober!

Stem her

Skødstrup SF skal fastholde Skødstrups unge i fodbold
18. oktober 2018, 14.06

Skødstrup SF sætter fokus på sundheden blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold. Det skal en tur til Sirene Cup i Belgien med støtte fra DBU-fonden hjælpe med til.

Klubber fra hele landet modtager hver kr 10.000,- fra DBUs ungdomsfond til en aktivitet, som skal fastholde ungdomsspillere. Skødstrup SF er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt, hvor specielt én tendens gør sig gældende i årets ansøgere.

”Årets ansøgerfelt har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen. Vi ser fra tidligere år, at et stærkt fællesskab på tværs af køn er svært at forlade som ungdomsspiller”, fortæller Anne Porskær, fondsansvarlig for DBU’s Ungdomsfond.

Skødstrup SF’s U-14 hold glæder sig til turen til Belgien. Det er første gang, at drengene skal spille i udlandet, og forventningerne er tårnhøje. På turen deltager 15 spillere og holdets tre trænere. Drengene er blevet ekviperet med nye træningstrøjer og sportstasker sponsoreret af GreenCarrier, så alt er klar til den store oplevelse.

”Vi er super glade for, at det er lykkedes at få stablet denne tur på benene. Vi vil gerne være på forkant, så vi ikke oplever det spillertab, som desværre ofte ses i denne aldersgruppe. Vi tror på, at sociale arrangementer, spændende oplevelser og passende fodboldudfordringer er grundstenene i det fællesskab, som er hele fundamentet for at drengene fastholdes i deres sport nu og på sigt. Og så må vi naturligvis ikke glemme, at vi har tre frivillige fodboldtrænere, der investerer deres påskeferie i disse drenge – det er vi dybt taknemmelige for”, siger forælder Lene Lindblad.

Klubbens U14 drenge deltager i påsken i en international turnering, Sirene Cup, i Belgien sammen med klubbens U16 drenge.

Læs mere på: www.dbu.dk/ungdomsfond

Svedig søndag i Sportmaster Storcenter Nord!
7. marts 2017, 12.14

Ny Facebookside i luften!
7. marts 2017, 11.00

Skødstrup Fodbold har lanceret en nye og forbedret Facebookside.

På Facebooksiden vil der løbende blive informeret om aktiviteter, kampe og resultater.

Stik "Skødstrup Fodbold" et like på facebooksiden her: Facebook

Skødstrup håber på kunstgræs
6. marts 2017, 20.41

Ny webside
9. marts 2016, 11.20

Skødstrup SF fodbold har i en årrække benyttet holdsport.dk som værktøj til for trænere og holdledere at koordinere kampe og spillerlister samt kontaktinfo. Med den nye hjemmeside vil indhold, så som trænerkontaktinfo mm automatisk blive vist ud fra de oplysninger brugerne selv har indtastet, dette sparer klubbens administration for en masse vedligeholdelse. En hjemmeside med urigtige informationer er værre end ikke at have en hjemmeside!