Klubnyheder

Skødstrup SF skal fastholde Skødstrups unge i fodbold

18. oktober 2018, 14.06

Skødstrup SF sætter fokus på sundheden blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold. Det skal en tur til Sirene Cup i Belgien med støtte fra DBU-fonden hjælpe med til.

Klubber fra hele landet modtager hver kr 10.000,- fra DBUs ungdomsfond til en aktivitet, som skal fastholde ungdomsspillere. Skødstrup SF er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt, hvor specielt én tendens gør sig gældende i årets ansøgere.

”Årets ansøgerfelt har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen. Vi ser fra tidligere år, at et stærkt fællesskab på tværs af køn er svært at forlade som ungdomsspiller”, fortæller Anne Porskær, fondsansvarlig for DBU’s Ungdomsfond.

Skødstrup SF’s U-14 hold glæder sig til turen til Belgien. Det er første gang, at drengene skal spille i udlandet, og forventningerne er tårnhøje. På turen deltager 15 spillere og holdets tre trænere. Drengene er blevet ekviperet med nye træningstrøjer og sportstasker sponsoreret af GreenCarrier, så alt er klar til den store oplevelse.

”Vi er super glade for, at det er lykkedes at få stablet denne tur på benene. Vi vil gerne være på forkant, så vi ikke oplever det spillertab, som desværre ofte ses i denne aldersgruppe. Vi tror på, at sociale arrangementer, spændende oplevelser og passende fodboldudfordringer er grundstenene i det fællesskab, som er hele fundamentet for at drengene fastholdes i deres sport nu og på sigt. Og så må vi naturligvis ikke glemme, at vi har tre frivillige fodboldtrænere, der investerer deres påskeferie i disse drenge – det er vi dybt taknemmelige for”, siger forælder Lene Lindblad.

Klubbens U14 drenge deltager i påsken i en international turnering, Sirene Cup, i Belgien sammen med klubbens U16 drenge.

Læs mere på: www.dbu.dk/ungdomsfond