Klubnyheder

Skødstrup Fodbold forlænger samarbejdet med Adidas og Sportmaster

9. november 2018, 13.47


Skødstrup Fodbold har underskrevet en ny aftale, som forlænger samarbejdet med Adidas og Sportmaster, så det nu gælder frem til udgangen af 2021. 

De sidste 6 år har Skødstrup Fodbold haft kontrakt med Adidas og Sportmaster. Kontrakten betyder, at klubbens officielle tøj er af mærket Adidas og Sportmaster er leverandøren af dette. 

Klubben har, de sidste 6 år, været ovenud tilfredse med samarbejdet og det er derfor meget naturligt, at aftalen nu er blevet forlænget for yderligere 3 år. 

Både klubben, Sportmaster og Adidas er glade for at kunne offentliggøre forlængelsen af kontrakten, som, foruden klubbens spiller- og træningstøj, også involverer klubbens fodboldskoler. 

Skødstrup Fodbold har, gennem de sidste 6 år, udviklet sig til at være en af de største Adidas-klubber i Østjylland. Det er en position som vi nu får mulighed for at udbygge yderligere. 

Vi ser frem til yderligere tre års samarbejde, som kommer til at byde på en masse nye  initiativer, som i sidste ende kommer vores medlemmer til gode. 


For spørgsmål eller yderligere kommentarer kan klubbens koordinator af samarbejdet med Adidas og Sportmaster, Nicolai Holm, kontaktes.