Klubnyheder

U14 piger spiller også liga 1 i 2019

19. november 2018, 16.36

Søndag den 18. november spillede klubbens U14 piger deres sidste turneringskamp for efteråret. Kampen stod mellem Skødstrup og de øvrige nedrykningskandidater fra HEI/VSK Aarhus. 


Stillingen betød, at Skødstrup inden kampen skulle vinde, for at sikre sig et halvt år mere i Liga 1 til foråret. Endte kampen uafgjort, eller med nederlag til pigerne fra Skødstrup, ville det resultere i, at selvsamme HEI/VSK Aarhus, ville klare frisag og undgå nedrykning til Liga 2. 

Undervejs i kampen blev både plan A, B, C, D og E taget i brug for at sikre sejren og de 3 point, mod et HEI/VSK-hold, som mest af alt lignede et hold, som spillede for at undgå nederlag, i højere grad end for sejren. 

I slutminutterne satsede Skødstrup hele butikken, spillede med 2 forsvarsspillere og trak 10 piger med frem på hjørnespark. I kampens slutminutter lykkedes det, til meget stor begejstring, Skødstrup at score efter en hjørnesparkssituation til slutresultatet på 1-0. Et resultat som betyder, at Skødstrups U14 piger til foråret stadigvæk er at finde i Liga 1 - hvorimod HEI/VSK skal forberede sig på, at spille Liga 2. 

Stort tillykke til både piger, trænere og forældre med det fornemme resultat - og pladsen i Liga 1 i foråret 2019.